Talosaga o ata puipui PE i Europa

Polyethylene (PE) puipuiga ata o se mea faʻaaogaina lautele i Europa mo le tele o talosaga.O le ata puipui PE o se vaega puipuia le tumau lea e faʻaogaina i luga o luga e puipuia ai i latou i le taimi o gaosiga, felauaiga, ma faʻapipiʻiina.O le ata tifaga e faia mai se mea palasitika manifinifi, fetuutuunai, ma umi e maua ai le puipuiga mai le maosi, abrasions, ma isi ituaiga o mea leaga.

 

O se tasi o faʻaoga muamua o le ata puipui PE i Europa o loʻo i totonu o pisinisi taʻavale.O le ata e faʻaoga i le tino o le taʻavale i le taimi o le gaosiga o le gaosiga e puipuia ai mai le maosi, omo, ma isi ituaiga o mea leaga.E mafai foʻi ona faʻaogaina le ata e puipuia ai totonu o le taʻavale, e pei o le dashboard ma faitotoʻa panels, i le taimi o felauaiga.

O le isi faʻaoga o ata puipui PE i Europa o loʻo i totonu o fale faufale.O le ata tifaga e faʻaaogaina e puipuia ai le tele o vaega, e pei o faamalama, faitotoa, ma fola, i le taimi o le fausiaina.O le ata tifaga e maua ai se pa mo sina taimi e taofia ai le faaleagaina mai otaota, vali, ma isi mea faufale.

O loʻo faʻaaogaina foʻi le ata o le puipuiga o le PE i le pisinisi faʻaeletonika i Europa.O le ata e faʻaoga i lau o televise, komepiuta, ma isi masini eletise e puipuia ai i latou i le taimi o felauaiga ma faʻapipiʻi.E mafai fo'i ona fa'aoga le ata e puipuia ai le pito i fafo o masini fa'aeletoroni mai le maosiosia ma isi ituaiga o fa'aleagaina.

I totonu o meaafale, e faʻaaogaina le ata puipui PE e puipuia ai luga o meaafale laupapa i le taimi o gaosiga, felauaiga, ma faʻapipiʻi.O le ata e maua ai se pa pupuni le tumau e taofia ai le maosiosia, omo, ma isi ituaiga o mea leaga mai le tupu.

O loʻo faʻaaogaina foʻi le ata puipui PE i le alamanuia aerospace i Europa.O le ata e faʻaoga i luga o fafo o vaalele i le taimi o le gaosiga o le gaosiga e puipuia ai i latou mai le maosi, omo, ma isi ituaiga o mea leaga.E mafai fo'i ona fa'aoga le ata e puipuia ai totonu o le va'alele, e pei o le va'alele ma le fale, i le taimi o felauaiga.

I le faʻaiʻuga, o le ata puipui PE o se mea faʻapitoa ma taua i Europa e faʻaaogaina mo le tele o faʻaoga.Mai fale taʻavale ma fale faufale i mea tau eletise, meafale, ma aerospace, PE puipui ata tifaga e maua ai se puipuiga le tumau e faʻamautinoa ai e tumau pea le le faʻaleagaina i luga o le gaosiga, felauaiga, ma faʻapipiʻiina.


Taimi meli: Apr-24-2023